11 Ocak 2008 Cuma

Bir günlük bana yetmedi...

Merhaba, dün yılbaşı hediyesi şık bir ajanda gelmişti bana eve götürdüm ve uyku tutmayınca da günlük yaptım o ajandayı. Dün akşam "parmaklıklar ardında" adlı diziyi seyrettim, her nedense o dizi beni çok etkiliyor. Malum ben de empati değil, sempati var; yani karşımdakinin hissettiğini hissetme durumu:( Kesinlikle bu iyi bir şey değil, acı veriyor çünkü. Bu durumu farkettiğimden beri düzelmesi için çabalıyorum ;fakat pek muvaffak olamıyorum demek ki dizi de olsa etkileniyorum. Reklam aralarında ise " annem " dizisine zaping yaptım, orada da bir sahneye rastladım ki gözyaşlarıma mani olamadığım bir sahne idi:( İşte bu duygusal halimi günlüğüme aktardım, yani daha açıklayıcı olarak:) Nedendir bilmem üzgün zamanlarımı, dertlerimi yazamıyorum bu bloğa. İki yüzlülük değildir umarım bu durum:) Çünkü yalan da yazmıyorum, iyi anılarımı buraya, kötü anılarımı ajandama aktarıp, paylaştırmış olurum:)

İnşaallah o ajandama yazacak bir şey bulamam:) Sanırım bu dileğim pek mümkün değil , çünkü dün akşam sayfa yetmedi. Hayırlısı bakalım. Biliyorum ki her şerde ve her şeyde bir hayır vardır, yeter ki o hayrı görecek gözlere ve olgunluğa sahip olalım. Allah her daim akl-ı selim olan insanlardan eylesin bizleri... (Amin)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazan:nevbahar01 | Tarih: 2008-01-14 08:54:41
Konu: hoşgeldiniz:)

Kesinlikle benim tanıdıklarım okumasaydı ben de yazardım. Rahatlıyosan ne güzel asheke:)
Aynısı benim de aklıma geldi sudamlası:) "Gizli bir ikinci günlük:))"
Eğer yaparsak birbirimize söyleyelim ama olur mu:)
Kalın sağlıcakla...

Adsız dedi ki...

Yazan:asheke | Tarih: 2008-01-13 22:34:14
Konu: Cevap DamlaBebeke .

Ben o yüzden blogumu tanıdıklarımdan kimseye vermedim, taki kendileri ögrenene kadar vermicem. Böyle içimi çok rahat dökebiliorum. Neyse ne!

Adsız dedi ki...

Yazan:www.damlabebek.blogspot.com | Tarih: 2008-01-13 16:34:47
Konu: ...

ben de tam tersi hep içim kötü olduğunda yazasım geliyor insanlar da sanıyorlar ki ben inanılmaz mutsuz, çilekar, acılar içinde bir insanım :)) hemen telefona sarılıyor arkadaşlarım neyin var diye...uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım blogumu okuyunca senin için üzüldüm mutsuz bir evliliğin var herhalde deyince durdum :)) demek insanlar böyle algılıyor dedim..artık çeki düzen verdim yazdıklarıma aklıma geldiği gibi yazmıyorum.hatta aklımdan ne geçti yeni bir blog yapayım ve kimseye vermeyeyim adresi ve oraya dilediğimi yazayım :)))))

Adsız dedi ki...

Yazan:asheke | Tarih: 2008-01-12 09:43:03
Konu: ..

ben heeerşeyi yazıyorum heeerşeyi ..
rahatlıyorum.