14 Ocak 2008 Pazartesi

Bir kaç günüm...



Merhaba, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum. Güzellik göreceli bir kavram olsa da...:)

Ya da şöyle açayım, sağlıklı,huzurlu,bereketli bir hafta...

Ben ne mi yaptım? Cuma günü evdeydim kuzen Musti kahve içmeye geldi. Cumartesi günü Nilü ve yeğenlerim erkenden gelip uyandırdı Mecburen kahvaltı edip temizlik yaptık:) Öğleden sonra Hilal ' e davetliydim. Nilü ve annem de Zehra ya "geçmiş olsun" a gitti.Hilal'de Nihal, Özlem, Kübra ve Serpil vardı. Uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarla bol bol muhabbet ettik ve bol bol yedik içtik:) Hep masadaydık anlaşıldığı üzre:) Hiloş süper şeyler yapmış :) Erkek kardeşi sabahtan uğradığında benim için gelip gelmiceğimi sorduktan sonra "inş. rejimdedir ,yoksa yaptıkların yetişmez" demiş Malesef haklı çıktı Ama ne yapayım hepsi çok güzeldi:) Bu arada Hilal "şu gezdiğin ,gittiğin yerlerde sofraları çekip,ne yediğinden bahsetsene " demişti ama zaten yediklerimi kendi yaptığı için gerek yok sanırım:) Başka sefer bahsederim. Bi yemek blokluğu eksikti zaten bloğumun:) Türlü yaptım mubareği:)

Akşam üstü ben de Zehra yı görmeye gittim annemlerin yanına ve oradan eve geçtik.Akşam hepbirlikte yemek yiyip, yeğenlerimle oynaştık:) En güzel yemekten bile daha güzeller, baldan tatlı canlarım benim. Pazar günü komşum Figen'de kahvaltıdaydım.İkimiz de halsizdik. "Ne yapalım" diye düşünürken sinemaya gitmek aklıma geldi. "Hadi " dedik "bu ruh halinden kurtulmak için komedi filmine gidelim" ve "Kutsal Damacana" ya gittik. Ben şahsım adına çok güldğümü söyleyebilirim:) Saçma sapan ama güldüren bir filimdi. Galeria nın sinema koltukları öyle lüks ve rahat ki, komedi olmasaydı zaten uyuyabilirdim:) Filmden sonra ise biraz mağazaları dolaşıp alışveriş yaptık. Keyifli bir gündü, iyi ki çıkmışız dışarıya. Dün akşam çok yorgundum ve hemen kendimi eve attım. Canımız çok sıkıldı ,çünkü izlediğimiz dizinin tekrar bölümü idi:) Ne yapsak diye düşündük epey. O saatten sonra bir şey yapamayacağımızı anlayıp , muhabbet etmeye başladık. Hayret ettim tv.sizlik ne kadar muhabbeti körükleyen bişeymiş:) Eskiler boşuna dememiş televizyon için " misafiri güldürmez, yatsı namazını kıldırmaz, sabah namazına kaldırmaz" diye.

Velhasıl arada bir dizilerin eski bölümlerini yayımlamalarını rica ediyorum yetkililerden:) , ta ki ben tv izlemeyi azaltıp, irademi kullanmaya başlayana dek:)

İrademiz ile hareket edip, zararı reddetmeyi bilip, karı tercih etme olgunluğuna erişmemiz dileği ile...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazan:nevbahar01 | Tarih: 2008-01-18 13:44:31
Konu: :)

:)))
Dışı seni,içi beni yakar ashekeciğim .
Görünüşe özenme derim:)
Görünmeyende ne acılar var bir bilsen:(
Yaşadıklarım acının üstünü örtmek sadece
İnşaallah keyfi gezmelerim olur ne diyeyim:)
Bu arada hakakten güldüren bi film ,sana iyi geleceğine eminim bana geldi valla:)
tavsiye ederim

Adsız dedi ki...

Yazan:asheke | Tarih: 2008-01-17 01:15:59
Konu: ..

O filmi bende izlemek istıyorum, şafaga bayılırımda :))
Birde senin bu dolu dolu gecen günlerini çook kıskanıyorum .. Ne güzel ^_^