23 Ocak 2008 Çarşamba

Diyetteyimm,çok mutsuzum, açım:(

Merhaba, çok mutsuzum çookkk:( Çünkü rejimdeyim Son 6 ayda ,yeğenlerimin sünnet düğününü atladıp "oh" deyip verdim kendimi yemeğe. Bir de Ramazan ayı, bayramlar ve tatil araya girince saldım kendimi sanırım. Tam 10 kg almışım da:( Tabi bu kilolar bende durduğu müddetçe hiç mutlu olamazdım ve araştırmalarım sonucu bir diyetisyene gitmeye karar verdim. Cumartesi günü gittiğim diyetisyen beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben onu netten bulmuştum , meğer tv de çokça çıkan bir beymiş. Nette dediğine göre "Urfa kültürü olan bir adama çiğ köfteyi bırak, brokoli ye" demezmiş, yedirerek zayıflatırmış bir de akupunkturla desteklermiş zayıflamayı ...

Hepsi palavra çıktı. 5 dk yanında ya durdum ya duramadım, sonra topluca aldı yeni gelenleri tv den dahi daha az bir konuşma yapıp, elimize de birer diyet listesi verip yolladı:(Sağolsun cmt gününü de serbest bıraktı:) O gün ne yiyeceğimi şaşırdım:) Ablamlar arkadaşına yemeğe gidecekti peşlerine takıldım güzel yemekler vardır yiyeyim diye:)Ay Allahım kimseyi aç bırakmasın yaaa. Cumartesi günü Muharrem ayının 10. günü idi ,o gün tarihte bir çok olağan dışı hadise yaşanmış ve mubarek gün sayılmıştır. O gün yapılan alışverişin bereket geticeğine inanılır. Ablam çay ,şeker gibi evde sürekli lazım gelen alışverişleri yaparken ben, bol bol çikulata aldım son kez yiyeyim diye:)

Bir yandan da "hem yarın rejime gireceğim ,hem bugün çikulata alışverişi yapıyorum, ya bir yıl boyunca çikulatam eksik olmazsa ne yaparım ben "diye korktum valla:)

Taaaa Kadıköy'de ve 3 vesait ile gittim sabahın köründe yola çıkarak :( 3 aylık bir anlaşma yapmıştım ama sanırım bu ilk ve son gidişim olacak:( Ama dediğini para verdiğim için harfiyyen uyguluyorum:).Yaaa adam ortalama kilomun ne olduğunu bile demedi bana. Ara öğün verdiği şey 2 adet ceviz içi:( Ünlü adama gitmemek lazım bunu anladım:( Sıradan bir diyetisyen eminim daha çok ilgilenir daha çok faydalı olurdu:( Amma sızlandım di mi:) Yemeseydim sınırsız, böyle sıkıntı yaşamayacaktım. Sanırım diyetisyeni bırakıp spora başlasam daha iyi olacak:( Offff offff çok mutsuzum çokkkk...

Neden ben de yiyip yiyip kilo alamaynlar gibi değilim. Öylelerine de sinir olmuyor değilim:)

Allahım yediklerim şifa olsun ama kilo olmasın:) Amin...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazan:asheke | Tarih: 2008-01-24 21:49:20
Konu: ..

Oy oy oyyy sendemi rejimdesin. Sen yine iyisin, diyetisyenle kilo vermeye calışıyorsun. Biz kendi kendimize :)) Hiç birzaman başarılı olamamışımdır :)))
Allah kolaylık versin ..
Bende de dogumdan sonra kocaman yaglı bir göbek kaldı :D Gitmiyooor ..

Adsız dedi ki...

Yazan:nevbahar01 | Tarih: 2008-01-24 11:24:27
Konu: :)

Teşekkür ederim tavsiyen için, hemen maille haberleşceğim inş.; zira diğer diyetisyene kesin gitmeme kararı aldım:) Ama başlamışken bırakmamak için desteğe ihtiyacım var:)
Zayıf ve sağlıklı günlere:)...

Adsız dedi ki...

Yazan:www.damlabebek.blogspot.com | Tarih: 2008-01-24 10:22:18
Konu: :((

ay zordur o rejim işleri..bilirim ben..size bir diyetisyen önerebilirim..arkadaşım olur kendisi ve sadece diyetisyen değil terapist gibidir ayrıcana..malum yemek önce beyinde bitmeli..Deniz Şafak.. Samanyolu haber de sağlık programı yapıyor..mailini vereyim..denizsafak74@hotmail.com o size verir muayene adresini ve detayları..belki işinize yarar..