15 Ocak 2010 Cuma

Günlerde...

Merhaba, bu aralar yine ketumlaştım,yazmadım epeydir. Eeee günler de birikti.Yazayım da kurtulayım bari:)
Dün akşam evdeydim, bugün annemin günü var, dün aşam ona yardım ettim.
Salı günü Birsen sancılanınca doğurur ümidi ile ona gittik Aysel ve Saliş ile; ama malesef gelmedi veledi:) Biz de aldığım süslerle odasını süsledik, yeğenimiz geldiğinde özel olduğunu hisseder inş:) Öncesinde ise kebapçımızda kendimize ziyafet çektik. Aç ayı oynamaz misali uğraşılarımızdan önce tok tutalım diye bir bahane öne sürerek...Birsen' e bu durumdan bahsetmedik tabi:) Zira ne desek canı çekiyor yaw:)
Pazartesi günü kuzen Ali ve eşi Gönül bizdeydi. Tabi bir gün önceden gelen teyzoşumuz Zübüş de ... O gece Zübüş bizde kaldı.
Pazar günü arkadaşlarım Hilal, Nurcan, Sibel ve Şule vardı bizde misafirlikte.Menüyü yazmama gerek yok sanırım Hilal:) Zira sen de bizdeydin:) Akşamına da Saliş ile Ülkü'ye gittik. Ülkü biraz rahatsızdı,doktora götürdüm onu eşi Eyüp ile birlikte. O gece orada kaldım.
Cumartesi günü kuzen Musti'nin bal kızı Asya 'nın sünnet mevlidine katıldık annem ile.Uzun zamandır görüşemediğim insanları görmek güzeldi, etli pilav da:)
Cuma akşamı duvar sildim annem ile:) Hala kollarım ağrıyor:) Bana iş yapmak yaramıyor, ben etkinlik kızıyım:)))) Dünyaya bir daha gelsem sanırım hizmetçi getirirdim yanımda:))
Perşembe akşamı Aysel'in erkek kardeşi Ramazan'ın eşi Rana'nın kınasına katıldık Ülkü, Rukiş,Gülay, Elmas, Saliş, Hilal, Müc, annem ve Aylin ile. O gün kurtlarımızı dökmenin yanı sıra uzun zamandır görüşemediğim okul arkadaşım Afife'yi görmenin mutluluğunu da yaşadım. Kına çıkışı Elmas, Saliş, Müc ve Ülkü ile Birsen'in annesine kahve içmeye gittik. Kahveleri kim yapsın diye düşünürken Müc "ben yaparım" dedi:) Köpüksüz kahveleri görünce cesaretine hayran kalmamak kabil değildi:) Aslında o köpükleri dökmüş , ama kaybolmuş:))
Çarşamba günü Ayşe ile birlikte Cevahir Sahnesi'nde "Sokrates'in Son Gecesi" adlı oyunu izledik. Oyun hakkında bilahere yazacağım:)
Şimdilik bu kadar,sevgiyle kal günlükcağazım:)

2 yorum:

Hamiyet dedi ki...

Yaşamın tadını varıyorsun, bu haline bayılıyorum. Hep böyle kal emi şekeyyy :)
Sevgiler bıraktım, kucak kucak...

ezgilimelodi dedi ki...

aaa herkes blogspotta:))ben geç kalmışım:)))
Bu arada Ezgi ben,unutmadın dimi:))