21 Ocak 2010 Perşembe

Ne iyi ettin de geldin Ahmet Emir!


Merhaba ,resimdeki bebek Bİrsen'in bu sabaha karşı dünyaya gelen oğluşu Ahmet Emir. Çok bal değil mi?
Sonunda doğurdu Birsen Hanım:) Dün akşam Yaprak Dökümü'nün sonlarına doğru:) Birsen'in hastaneye gideceğini öğrenip Aysel ile biz de gittik. Gittiğimizde evindeydi gülüyor ,oynuyor,çay içiyordu hatun:)) "Yürü Aysel yürü bu doğurmaz boşuna vakit kaybetmeyelim" dedim ama beni ikna etti Birsen:) Neyse oyalandık yürüye yürüye hastaneye gittik ki meğerse rastgele çıkmışız evden, Birsen 'in ayarladığı bir hastane yokmuş:) Gittiğimiz hastanede de bayan doktor olmayınca Birsen tutturdu "erkek doktora gidemem" diye:) çatal fobisi var da:)))) bu sefer o soğukta bekledik ki evdeki görümcesi bize bayan doktoru olan bir hastane bulsun civarda diye:) Bu arada yol boyunca ve beklerken durmadan kakara- kikiri yapıyoruz:) Yaprak Dökümü'nün kaçmasına yanarken içim, dışım Bİrsen'i güldürüp bir nevi suni sancı gördürüp doğumu hızlandırmak amacını güdüyordu:) Zİra hiç doğuracak izlenimi yoktu kızda. Neyseki adını sanını bilmediğim bir hastanede kadın doktor bulundu ve o hastaneye gidildi. Doktor yatış yaptı ama sabahı bulur dedi. Benim gözler kapanmaya başladı tabi, odada ve koridorda fazla kişi beklememize izin de verilmiyordu ; eşi, Aysel ve kayınvalidesini orada bırakıp Yeter ile Birsen'in evine döndük gece yarısı. Sabah 6.00 civarı ise müjdeli haberi aldık. Son yarım saatte sancı çekmiş, çok kolay bir doğum gerçekleşmiş maşallah. Anam sanırım çok ince eleyip sık dokumamak lazım. Baksanıza nasıl da rast gitti işi. Biz o kadar her şeyi ayarlarız gene de ters gider:) Sabah işe gelmeden hastaneye gidip Ahmet Emir'i gördüm. Harika bir bebek, çekik gözlü , çok bal. İçime katasım geldi , sabahtan beri aklımda fikrimde o var. Ama yaklaşamadım mikrop kapmasın diye. Ay ben bebek hastasıyım yaaaa. Nilü'yü ikna edemiyorum bir türlü doğurmaya, Birsen'in evi de uzak her zaman gidip göremem. Yakınlarda birini ikna etmem lazım, bebek kokusuna aş eriyorum :) Aslında Mehmet Ali Ağca salınmasaydı , yani Mesih olduğunu iddia etmeseydi de babasız Mesih'i ben doğursaydım olmaz mıydı:)))))))))))))))))))))) Tevbe tevbe yaw:)))) Al işte bunu da düşündüm ya yuh bana yani:) Ay resmen Hz. Meryem' e özeniyorum:)))
Allah'ım bu melekleri şeytanlaştırma. Onların yetişeceği dünyada hırs,savaş,namussuzluk ve afetler olmasın. "Bu dünyada yaşanmaz" cümlesini hiç kurmasınlar, hiç utanmasınlar büyüklerinden. Biraz ütopya mı oldu bu dua:( Zira imtihansız ,acısız bir dünya yok. O zaman yaşadıkları ve şahit oldukları felaketlerden en az acıyı ve zararı görsünler. Tüm çirkinliklere rağmen hep temiz ve iyi kalma çabası içinde olsunlar.
Ahmet Emir beee ne iyi ettin de geldin teyzem canlılık getirdin, hayatıma:) Hoşgeldin...

1 yorum:

Hamiyet dedi ki...

Amanın bir melek var burda ay maşallah canım ya harika bir bebiş :) Allah analı babalı büyütsün. Uzun ömürler versin Rabbbim...