25 Ağustos 2010 Çarşamba

Ramazan'da 2. haftam...

Merhaba, Ramazan'dan 1 hafta daha eksildi:( Bu bir haftam da manen istediğim gibi geçmese de madden dopdoluydu.İşte güncem:

Dün akşam Elmas'ın patronu Ayşe Hanım'ın -bize evvelden verdiği söze isinaden-daveti üzere yatta Boğaziçi'ni gezerek iftar açtık Saliha, Elmas, Deniz ve Derya ile. Harika bir iftar programıydı. Bu programda aldığım notlar fazla olduğundan bilahere bahsedeceğim.

Pazartesi günü Rukiş'in ablası Fatma ablada iftar açtım. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim Fatma abla ve Rukiş,her şey çok güzeldi. Ardından Feshane'de Orhan Hakalmaz konserinde olan Saliha'ların yanına gittim ,birlikte döndük evimize.

Pazar günü Nilü'ye davetliydik maaie babam, annem, Salih, Saliha, İclal, Nurcan,Eyüp ve Zübüş teyzem:) Evet epey genişledi ailemiz:) İclal, Nurcan 'ın da geleceğini duyunca "hani ailece olacaktık " diye bir de bozuk atmaz mı:) Kız şizofren midir nedir,kendini ailemizden sanıyor iyice:) O gün Nilü gene enfes bir sofra ile gözlerimi mest etti.İftar saati gelince de midelerimizi. Hem göze hem mideye hitap etmesi büyük şans. Sofrada da sık sık eniştemin ne kadar şanslı olduğundan bahsettik: )Ablam diye demiyorum onun davetleri beni hep heyecanlandırmıştır. Herşey harikaydı yaw. Of düşününce gene canım çekti:) Lokantadan tek farkı para ödemiyor oluşumuz,o derece:) Bir de "yok yok bir daha oruçken asla birini çağırmıcam,ay halim yok cevap vermeye dahi, vs " gibi laflar etmese daha da iyi olacaktı:) Kızcağız resmen pert:) Pertine kurban gene de ne hoş ağırladın bizi:) Ellerine sağlık ablacığım,enişteciğimin de kesesine bin bereket...

Cumartesi günü babamın umre tayfası bizdeydi -Ayşe halam, kuzenler Ayşe, Nigar abla, İsmail, Savaş ,Muteber ve çocukları-. İftar sonrası birlikte teravihe gittik.Sonra biz gençler (!):) Eyüp'e gidip hem dolaştık, hem de Cafer Paşa Medresesi'nde oturup muhabbet ettik. Ayrıca Feshane'deki tasavvuf müziği dinletisinden de nasibimizi aldık. Güzel bir gündü,müsebbiblerine bin selam...

Cuma günü yengem Şazo, kuzen Sevde, Ayşe ve Medişko konuğumuzdu. Şazocuğum babasının rahatsızlığından dolayı yazlık sezonunu erken kapatınca, hasret kaldığımız yüzünü görebildik:) Amcam başka yere davetliymiş,gelemedi:( Olsun bizim için güzel bir akşamdı. Bir ara kurtlu Sevde'nin ısrarı ile sahile de indik. Bu kız kime çekti böyle yaw:)) Ne kadar gezenti:))) Tevbe tevbe:)))

Perşembe günü Ayşe Sümeyra,Sema, Şehriban, İclal ve Sevin ile birlikte dışarda açtık iftarımızı. İftar sonrası çayı ferah bir mekanda ,değişik biryerde içelim dedik. Aklımıza gelen civar mekanlar ya çok kalabalıktı, ya kapalıydı:)) Bölgede bir kaç tur attıktan sonra hüsran ile iftar açtığımız mekana geri dönüp çay ve tatlımızı da orada almak zorunda kaldık:) Organizasyonsuz yola çıkılmayacağını da bu vesile ile öğrendik:) Tüm bu olumsuzluklara rağmen dostlarımla olmak çok güzeldi. Kızlar sizinle geçirdiğim vakit büyük keyif ,teşekkür ederim hepinize, ayrı ayrı...

Çarşamba günü ne yaptığımı hatırlamıyorum:) Offf yaa illa bir günü unutacağım:( Neyse artık bir soruşturayım,hatırlarsam yazarım:)))

Sen de kal sağlıcakla be günlükcağazım...

3 yorum:

bir güzel çift dedi ki...

Tam bloga adapte oldum alacağm derKen şimdi nereden çıktı bu pms sendromu...ağlamaklıym yine bu ayda :X

BlahBlah dedi ki...

ihmal etme tabi ki bloğunu. olmuyo böyle sensiz.

Hamiyet dedi ki...

O unuttuğun bir günü çabuk hatırla :)