26 Kasım 2007 Pazartesi

İyi haftalar...

Merhaba,Yeni bir hafta başı ,yine bir hafta başıJ “Her hafta başının bir hafta sonu vardır” sözü ile teselli bulurken; herkese hayırlı, bereketli, sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum.

Cuma günü arkadaşlarım Birsen ve Aysel kızları ile birlikte kalmaya geldiler bana.Ablam,kızkardeşim ve Figen de katıldı aramıza .Güzel bir akşam geçirdik birlikte ,ertesi günü de Nilü ye kahvaltıya gittik.Akşam üstü yan apartmandaki komşumun oğlu vefat etmişti başsağlığına gittim .Allah anne ve babasına sabır versin Cennette buluştursun inşallah.

Akşam Gönül abla geldi çaya, oturup muhabbet ettik bir güzelJ Bir ara da Figen uğradı.Hafta sonları evcilik oynuyoruz resmenJ Pazar günü annemlere İclal ve annesi geldi .Nilü de yeğenlerimi enişteme bırakıp gelmiş.Güzel ,muhabbetli,eğlenceli bir gün geçirdik hepbirlikte.Ayaklarınıza sağlık…

İclaller gittikten sonra Serpil’e uğradık Nilü ile hazır evden çıkmışken ,çocukları da enişteme satmışken değerlendirmek istedi. Mücella da oradaydı muhabbet ettik.Nilüfer evine gitmek için biz de Müclerle sinemaya gitmek için yola çıktık ki ,kızkardeşim aradı “gişede kendisine sıra geldiğinde bilet kalmadığını”söylediL Bizse yolumuzdan dönmeyerek Taksim’e çıktık.Saliha ve Deniz ile buluşup yemek yedik.Genç turkcelliyiz yaJ Derya da yemek esnasında bize katıldı. Ardından kızlarla ayrılıp Deniz, Saliha ve ben Beyaz Melek’e gittik sonunda.

Hiç yorum yok: