8 Şubat 2008 Cuma

Hoşgeldin Naz, sefalar getirdin:)

Merhaba, Çarşamba günü Yaprak Dökümünün bittiği saatlerde:))))) çok hoş bir müjde aldım annemden. İzmir'deki biricik süt kardeşim ve kuzenim Ayşe'min nur topu gibi bir kızı oldu:) İsmi Naz. "Naz koyma, nazlı olur" dediysem de dinletemedim ve doğmadan ismi ile müsemma olduğunu gösterdi bizlere. Hanımefendi çok geç geldi:( Haftalardır beklemedeydik; neyse ki annesini bıçak altına yatırcakları sırada , geleceğinin sinyallerini vermiş:) Canım Ayşem sabah 7,5 da gittiği hastaneden, akşam 22,00 sularında mutlu haberi verebildi bize. Bu kez bebek doğduktan sonra haberimiz oldu bu durumdan, ilk doğumunda 26 saat çektiği sancıyı biz de onunla birlikte çektiğimiz için, bu sefer haber vermemeyi uygun görmüş:) Canım Naz çok şanslı bir bebek, inşaallah hayatı da hep mutlu,huzurlu ve sağlıklı geçer. Çok iyi bir annesi ve babası var.En önemlisi de dünyalar tatlısı bir abisi. Hasan anne tarafımın ilk yeğeni , benim de süt yeğenim:) Onu çok ama çok seviyorum ve de çok iyi bir abi olacağını biliyorum. Canım Ayşe'm ,Naz ile mutluluğunuz çoğalır inşaallah.

Allah çocuğu olmayan herkese , hayırlı ise bu mutluluğu tattırsın, bana da:)

Melek yüzlü çocukların, sevgiyle yaşayacağı bir dünyada, soluk alıp vermek temennisi ile...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazan:ruhlargemisi | Tarih: 2008-02-11 00:05:55
Konu: Merhaba

Evet haklısınız blogumda yorum bölümümü kapattım üzülmemek adına aldığım bir karar bu çünkü kimi zaman bana sıkıntı veren şeyler yazılabiliyordu ve diğer taraftansa yorumlarla rahatsızlığım nedeniyle pek fazla ilgilenemiyorum ve ilgilenemediğim zamansa üzülüyorum. Sizlerin bloglarını ziyaret etmek ve yorum yazmak hoşuma gidiyor ama ben ziyaret ettim diye bana gelinmesinide açıkcası istemiyorum. Beni ziyaret edecek kişilerin yazdıklarımı okumak için gelmesini istiyorum. Zaten görüş ve öneri yapılacaksa mail adresim sayfamda mevcut bağlantıya isteyen geçebilir.
İşte böyle :) velhasıl beni üzen herşeyden kaçınmak en güzeli yazmaksa muhteşem bir şey ve ben iyi olduğum müddetçe yazmaya devam edeceğim.

Size kucak dolsu sevgi ve muhabbetlerimi bırakarak hayırlı geceler diliyorum.
Ve yazılarımı takip ettiğiniz için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Yazan:sozverilmisasklara | Tarih: 2008-02-10 14:05:39
Konu: merhaba :)

Allah bağışlasın, analı babalı uzun ömürler nasip etsin ufaklığa... ewde bir bebek olması başka bişi yahu! bizim ailede en küçük kişi 22 yaşındaki kardeşim olunca büyük özlem var çocuğa.. :)
iyi haftasonları

Adsız dedi ki...

Yazan:nevbahar01 | Tarih: 2008-02-10 00:41:54
Konu: teşekkür ederim...

sevgili damla bebeğin annesi:) (ismini hala bilmiyorum da:)güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.evet mübalağasız 26 saat çekmiş kuzenim İzmir doktorları sanırım sezeryana karşı olan nadir doktorlardan:) zira çoğu doktor malesef ameliyatçı oluyor. Kuzenim için bu şans mıydı bilemiyorum dediğin gibi doğum sancısı çok çok zor olsagerek.

sevgili Hamiyet Akan ,sana da çok teşekkür ederim, uzun bir aradan sonra yazılarınla ve yorumunla beni çok mutlu ettin. Fakat artık bloğuna yorum yapamıyor muyuz anlayamadım. yorumsuz da olsa seni okumak çok hoş.
hepimize mutlu haftasonları ve güzel günler dilerim...

Adsız dedi ki...

Yazan:ruhlargemisi | Tarih: 2008-02-09 10:32:34
Konu: Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin

Canım hayırlı olsun, Allah anneli babalı büyütsün ve dilerim sanada Rabbim bu güzelliği yaşatsın...
Annelik kutsal bir duygu inşallah dediğin gibi Allah olmayan herkese bu güzel duyguyu tattırsın...

Huzurlu bir haftta sonu diliyorum...
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Yazan:www.damlabebek.blogspot.com | Tarih: 2008-02-08 20:51:46
Konu: ..

allah bağışlasın, güle güle büyütmeyi nasib etsin inşallah :)) 26 saat mi! içim bir kötü oldu valla..benim 6 saat sürdü, günlerce sürmüş gibi hissetmiştim..