18 Şubat 2008 Pazartesi

Ne güzel yaaa, her yer ve gönlüm beyaza büründü:)



Merhaba, herkese hayırlı,huzurlu,sağlıklı bir hafta diliyorum. Benim içim kıpır kıpır; çünkü kar yağdı haftasonu, metaolojinin bildirdiği gibi ve Allah'ın izni ile... Her yer bembeyaz , sanki içim de yağan kar ile beyaz renge büründü. Saflık,temizlik ve duruluk beyaza yakışıyor, beyaz da gönül rengi olmaya...

Bu hafta sonu Nilü ve yeğenlerim ile geçti çoğunlukla. Cuma günü akşamı yeğenlerimi ve annemi görmeye Nilü'ye gittim. Medişkom da oradaydı. Cumartesi günü de kahvaltıya gittim .Oradan Teyzemin gelini Figen'e gittik. Akşam eve döndüm İcloş geldi bana. Gönül abla ve Figen çaya çıktılar bir ara. Keyif dolu saatler geçirdik . Gönül abla ev aldı ve benn çok mutlu oldum onun adına.Huzurla, güle güle oturur inşaallah . Daha sonra annem de bana geldi , İcloş ile tülü sonuna

kadar açıp, pencere önüne sandalyelerimizi koyduk, kahvemizi yudumlayıp ,ışığı söndürüp, sanat müziği eşliğinde yağan karı ve bembeyaz olan etrafı seyrettik keyifle. Gece geç saatlere kadar cam önünden kalkmadık. Çok güzeldi yaaa. Ertesi gün İclal erken kalkıp bize harika bir kahvaltı hazırlamış sağolsun. Kendi evimde ağırlanmak çok hoş:) Öğleyin Gönül ablam da gene kahvelerini yapıp çıktı bana:) Ben tembel değlim dostlarım iyi:) O güzel kahveleri de cam önünde kar topu oynayanları seyredek yudumladık. Sonra Hacı teyzem girdi annemle uzun uzun muhabbet ettiler. Ve akşamına Nilü ye gittik, yemeğe görümceleri ve kayınvalideleri gelecekti, biraz yardım ettim.

Ben görümceleri ile döndüm ve dün geceyi yolların bozuk oluşundan dolayı amcamlarda geçirdim. Trafik felç olabilir, işler aksayabilir ama ben seviyorum karı. İnşaallah kar dolayısı ile kimse zor durumda kalmaz ve kar ara sıra yağar. Yukarıdaki resmi iş yerimin penceresinden telefonumla çektim. Görünen manzarın 3 katı daha var ki ben hepsini alamadım:) Böyle de bir avantajım var çalıştığım şirkette. Hep olumsuzluklardan bahsetmeyeyim değil mi:)

Kar gibi bembeyaz, yumuşak, sabırlı bir gönle sahip olmamız dileği ile...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazan:KeLeBekk | Tarih: 2008-02-19 21:43:57
Konu: -_-

Selamlar, kusura bakma yaa, ben hic farketmemisim söbelendigimi gercekten.
Cok vaktim yok bloga bu aralar. Ayrica diger söbeleyen arkadaslar bana gelip söbeledik demislerdi, sen belirtmeyince bende görmemisim.
BIr süre sonra cevapliycam insallah, gec olacak ama, kizimdan biraz birazda belirli problemler var maalesef ondan.
Sevgiler..