13 Eylül 2007 Perşembe

İyi ki doğdum ben:) ...



Teşekkür ederim Allah’ım! Beni yaratılanların en kıymetlisi (insan) olarak yarattığın için.
Teşekkür ederim Allah’ım! Bu yaşıma kadar beni sağlıkla yaşattığın için.
Her insan Müslüman olarak doğar amenna…
Teşekkür ederim Allahım Müslüman bir anne babadan dünyaya gelmemi nasip edip ,seni daha kolay sevip tanımama yardımcı oldukları için.
Teşekkür derim Allah’ım ! Sana teşekkür etmeme fırsat verdiğin için.
Teşekkür ederim Allah’ım her şey için…

30 yaşıma ayak basıyorum bugün. Ne mi hissediyorum ? Hiçbir şey…
İçimden geçen şeyler huzursuz şeyler ;fakat bloğum da olsa dillendirmek istemiyorum bunları, daha doğrusu utanıyorum. İsyan gibi geliyor, şımarıklık gibi geliyor,haksızlık gibi geliyor.
O zaman hemen silkeleniyor ve teşekkür etmem gerektiğini hatırlıyorum.Her zaman bunları hatırlasam hiç mutsuz olmam.Teşekkür etmem gereken öyle çok şey var ki Rabbime, yazmakla bitiremem. Allah’ım sen içimden gelenleri biliyorsun ama içimden gelen iyi şeylere sevap yazdığın gibi, kötüleri görmemezlikten geliyorsun, ne kadar incesin. Seni çok seviyorum Allah’ım.
Senden , 30 yılda işlediğim günahları affetmeni, bundan sonraki ömrümü de sağlıkla,huzurla,sevdiklerimle birlikte yaşamamı nasip etmeni diliyorum.

Allah’ım sana layık kul,
Habibine layık ümmet,
Anne-babama layık evlat;
Ve hayırlı bir insan olmayı diliyorum.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

asheke
Gecmis dogum gunun kutlu olsun :)

Adsız dedi ki...

iyi ki dogdun

iyi ki dogmussun arkadasim yeni yasin cok fiyakali " 30 " artik 2 ile baslayanlar yillar elveda benim daha iki yilim hehehe:P hatirliyorum ablam otuzuna girdiginde ben daha 21 idim ne kotu bi yas insan omru bitmistir artik diyordum nerden bilirdim gercek hakiki yasam simdi basliyormus !
fatma

Adsız dedi ki...

nevbahar01
teşekkür ederim...

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim ama dedim ya bunlar yazmam gerekenler yoksa içimden benim de neler geçiyor:) Allah akl-ı selim nasip etsin hepimize...
hoşgeldiniz bloğuma bu arada ,memnun oldum ...

Adsız dedi ki...

slm58
TEBRİKLER

Sizin gibi insanları görmek insana moral veriyor.Çünki çevremizde isyankar insanlardan başka kimseyi göremiyoruz.Umarım ALLAH dualarınızı kabul eder.