14 Eylül 2007 Cuma

Saltanat bitti, doğum günüm geçti:)

Merhaba! Dün doğum günümdü ya bugün 30 yıl bir günlük yaşamış biriyim . Ne hazin değil mi:) Dün tahmin ettiğim üzre ve” kesinlikle bir sürpriz istemiyorum” dememe rağmen kızkardeşim Saliş arkadaşalarımı toplamış. Teyze kızım Rukiye ve çocukları Zeynep Yaren ile Ahmet Eren,Birsen ve kızı Beyza ,Deniz,Derya,Aysel ve çocukları Hacer ile Mücahit,Elmas , erkek kardeşim Salih,annem ve yeğenlerim Ömer Faruk ile Alperen iftardaydı .Hilal ve Nurgül de sonradan geldi. Komşumuz Melahat teyze ,gelini Yeliz,torunu Sıla da geldi.
Dün aynı zamanda ablamın evlilik yıldönümüydü.Eniştemle yemeğe çıkmışlardı daha sonra o da katıldı .Ablamların 9. evlilik yıldönümleriydi dün. Eniştemle bu 9 yıl boyunca çok güzel, sevgi ve saygı çerçevesinde yaşadılar.Allah ağızlarının tadını hiç bozmasın. Yeğenlerimle birlikte mutlulukları katlanarak artsın. Enişteciğim ablamı mutlu ettiğin için sana çok teşekkür ederim. Nice senelere hepbirlikte inşallah.
Dün gündüz Sevin de iş yerime gelip sürpriz yaptı . Sağolsun hediye de getirmiş. İnsanlar bana hediye verirken korka korka veriyolar haksız da değiller, tepkim gülümseyerek teşekkür etmek olmuyor. Ne kabayım değil mi:) Ama cidden istemiyorum doğum günlerime mahsus hesiye almak. Zorunluluk durumuna gelen hiçbir şeyi sevmiyorum.Artık doğum günümü ve başkalarının doğum gününü kutlamak istemiyorum.Elbette hatırlarım ama bu şekilde kutlamak karşılığını vermek zorunluluğunu da getiriyor:)Ramazan ayının ilk günü olmasına rağmen ve herkesi oruc tutmasına rağmen sağolsun hepsi gelmişler.
Eşlerini yalnız bırakanlar vardı.Nurgül sünnetli çocuklarını evde yalnız bırakıp kısa süreli de olsa geldi. Birsen’in eşi dışarıda iftar açmak zorunda kaldı.Allah hepsinden razı olsun. Özveriniz için teşekkür ederim.
En büyük teşekkürü de organisasyonu yapan Saliş’e ve anneme ederim.Anneciğim dar vakitte bir sürü hazırlık yapmış ellerine sağlık. Saliha da hem organisasyonu yapmış hem de son model bir cep telefonu almış bana:) Hiç sevinmedim bi sürü para vermiş benim telefonum vardı. Hiç gerek yok öyle teferruatlı bi telefona. Bi sürü parasını harcadı ve bu beni çok üzdü.Kuzişim Musti bu işe çok sevindi doğrusu ; çünkü onun eski telefonunu kullanıyordum:) İlk telefonumu da Saliha doğum günümde almıştı benim. Sonra Sevin’in iki eski telefonunu kullanmıştım, bir de patronumun oğlunun eski telefonunu. Başkalarının yeni model telefon kullanma merakı bana yarıyordu :) Artık benim de kameralı telefonum var.Çaldırırsam, bişey olursa korkusundan hiç rahat edemeyeceğim. Ne güzeldi , telefonlarım düşse de hiç bişey olmuyordu:) Her neyse hakkaten kabayım ,zaten hatamı anlayıp teşekkür ettim gece mesajla . Buradan da her şey için çok teşekkür ederim canım kardeşime.
Telefonla ve netten doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
Ayselciğim bana gümüş küpe- yüzük ve kolye takımı almış hediye olarak tabi kızdım” neden gümüş aldın pahalıdır”diye:) O da “animasyon mu alsaydım” dedi:) Çok güldük tabiJ Rukiş bir parfüm almış, Birsen bir yüzük hediye etti zaten takılarımın çoğu ondan hediyedir -kendisi bir ara gümüş işiyle uğraştı da:) Nurgül de çok şık bir fincan takımı hediye etti. Tam benim tarzım :) Elmas Arapça “ Allah ve Muhammed” yazan iş yerimde masamı süsleyebileceğim bir kalemlik almış. Hepsi sağolsun var olsun.
Kızkardeşimin özenle hazırlattığı pasta biraz canımı sıktı ama. Pasta dizaynını kendi belirlemiş ve tema olarak 30 ‘u kullanmış:) Hem pastaya yazdırmış hem de özel mum hazırlatmış 30 şeklinde:) Bu kadar vurgulamalarına ne gerek vardı ki. Gıcık, seni de 30’una geldiğinde görürüm:) Gene de sakladım mumlarımı Allah ömür verir de 40-50 yaşlarına ulaşırsam bakıp teselli bulcam hatta o zaman ,o mumları sevcem bile:) Pastamın resmini temin edip eklerim bi ara bloğuma. Bu arada dijital bir fotoğraf makinesi alaydı keşke telefon yerine:) Valla daha makbule geçerdi:)
Sözün özü: İyi ki,doğdum İyi, ki varım,İyi ki beni tanıdınız. Çok şanslısınız:)
İmza: Megalomanyak Nevbahar:)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

asheke
Oh oohh kalabalik bir iftar gecirmissiniz, ne guzel. Zaten de tadi orda ya.
Daha nice 30 senelere nevbahar abla :))
Ablanlarin evlilik yildonumlerini de kutluyum bariii ^_^