6 Kasım 2007 Salı

İyi ki doğdun canım ablam...


"Canımın taaa içisin sen,nasıl severim bir bilsennn..."

Merhaba ,bugün Arzu ablamın doğum günü.Kaç yaşına girdiğini hatırlamıyorum,zaten o da yazmamı istemezdi:)

Onun doğum gününü kutlamak için bloğuma yazmak istediğimde ilk yukarıdaki şarkı sözü mısralarını yazmak geldi içimden.Gerçekten canımın içisin sen Arzu ablam.İyi ki doğdun,iyi ki varsın,iyi ki benim halamın kızısın sen yaw.Halam ben doğmadan vefat etmiş, halamın ismini de bana koymuşlar hatta.Çilekeş bir hayata "elveda" derken Arzu ablamı hayata ve bizlere armağan olarak bırakmış.Canım halacığım mekanın Cennet olsun.

Arzu ablacığım sen , hayat dolu,neşeli,kıpır kıpır görünüşün ile bize hep sevinç verirsin.Dileğim o dur ki; hep gül,hep mutlu ol,hep sağlıklı ol ve hep bizlerle ol.

Canım ablam hayatın anlamını bilerek,neden yaşadığının farkında olarak,nasıl yaşayacağının bilinci ile,yaşaman gerektiği gibi yaşamanın gayreti ve iradesi ile geçireceğin uzun bir ömür diliyorum.

Seni çok ama çok seviyorum ,iyi ki varsın...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mağrur prenses
sen benim canımsın.ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim.sana olan sevgimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.bendeki yerin herzaman başkadır bunu sakın unutma.hayatımda olduğun için ve hep olacağın için sonsuz teşekkürler.iyi ki varsın.seni çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmm.