1 Mart 2010 Pazartesi

Günlerde...

Merhaba,güzel bir haftayı yaşayabilmek ve güzellikleri görebilmek dileğiyle başlıyorum yeni haftaya. Sizler için de aynı dileklerim geçerli elbette. Geçen haftamın özetine gelince:

Dün sabah Ayşe, Saliha ve Elmas ile Garipçe Köyü'ne kahvaltıya gittik. Köy kahvaltısı eşliğinde edilen muhabbetin ardından Elmas'ın arkadaşına doğum günü hediyesi almak için İstinye Park'a gittik. Oradan Ayşe'yi evine bırakıp, bu kez Deniz'i alıp Real'de Elmas'ın arkadaşı ile buluşup hem hediyesini verdik hem de birlikte kahve içtik. Bu kez de oradaki alışveriş merkezlerini dolaştık . Sonrasında tekrar acıkıp Alibeyköy'deki kebapçımıza gidip karınlarımızı doyurup evlerimize dağıldık:) Dün akşam Zübüş teyzem bizde kaldı.

Cumartesi günü gündüz Rukiye'ye gittik. Gülay, Filiz, Annem, Nilü de vardı. Sonradan Zübüş teyzem de geldi. O akşam Zübüş ve Nilü bizde yemekteydi. Çaya Elmas ve Deniz de katıldı. Zübüş o akşam da bizde kaldı.

Cuma akşamı Fatma'da kaldık Sevin ile birlikte. Bir ara çaya Aysel ve Birsen de katıldı. O gece geç saatlere kadar eskimeyen dostlar ve eskinin sıra arkadaşları olarak bol muhabbetli,dertleşmeli bir gece geçirdik.

Perşembe akşamı evdeydim.

Çarşamba akşamı annem ile birlikte Münip Utandı'nın konserine gittik. Konser çıkışı da annemle birlikte bir pastanede oturup pasta yedik.

Salı , Pazartesi ve Pazar günleri evdeydim. Yani sanırım:)

Cumartesi günü kuaföre gittim sabahtan. Ama depresifliğimle hiç bir alakası yok bu durumun :) Kuaförüm Nilü'nün semtinde olduğundan denk gelip uzun zamandır gidememiştim. Hazır ondayken gittim. Mutsuz kadın saçı ile oynar tezini hayatında saçını boyatmamış biri olarak ben çürütüyorum:) Sonra biraz alışveriş yaptım:) İşte bu depresiflikle alakalı bir şey:) Sonra da Ülkü ve Eyüp ile bir işlerini halletmeye gittik. Oradan da hepbirlikte Nilü'ye geldik. O akşam annem, Ülkü, Eyüp, Zübüş ve Zeynep Nilü'de yemekteydik.

Cuma günü annem ile birlikte Nilü'ye gidip o geceyi orada geçirdik.

Böylelikle geçti gitti günlerim. Ne çabuk geçti yaw:) Gelen güne merhaba!...

1 yorum:

Hamiyet dedi ki...

Velhasıl bir hafta daha ömrümüzden geçip gitti. Ve geldi hafta sonu... Hayırlı hafta sonları diliyorum şeker...