11 Mart 2010 Perşembe

Yorumsuzluk ve günlerim...

Merhaba, bu sıra hiç yazasım yok. Aslında anlatacak çok şey var da bloğa aktarasım yok. Eee hiç birini atlamayacağım da kesinken , ancak birikip yük oluyor günlerim bana diye düşünerek geçtim pc'nin başına. Yazmayışımın bir sebebi de aceba blog arkadaşlarımın yorumlarından bu sıra mahrum kalışım mı ? Blogcunun şifre istemesi , vs. arkadaşlarıma da külfet oldu. Aslında tam olarak taşınmadığım diğer adresime de yorum yapabilirsiniz arkadaşlar:) Okunduğumu bilmek ve yorum almak beni mutlu ediyor da:)

Dün akşam İclal,Sevin ve Sema ile önce Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde Tarla Kuşuydu Julyet adlı müzikal oyunu izledik. Bu sahneye tadilattan sonra ilk kez gittim . Malesef bir değişikliğe gidilmeden yenilenmesine üzüldüm. Sadece daha lüks yapıp masraf etmişler. Bir de Hilton Hoteli'nin manzarasını daha da bir güzelleştirmişler. İsterdim ki daha yeni bir düzenlemeye gidilsin. Yine de onca yaygaraya rağmen mekanın tiyatro sahnesine dönüştürülmesine de sevindim. Taksim'in büyük bir sahneden mahrum kalması düşünülemezdi. Tiyatronun ardından kızlarla birlikte bir cafede kahve içip az da olsa muhabbet ettik. Sonrasında Sevin ile İclal bizde kaldı. Evde de muhabbete devam ettik, doğal olarak:)

Salı akşamı da biz İclal ile tiyatrodaydık. Bu kez Küçük Sahne'de Profesyonel adlı oyunu izledik. Bu ayı ders çalışmaya ayırıp, programımıza etkinlik katmayacaktık ki tiyatro sevdalısı İclal ile dayanamayıp bir kaç oyuna bilet almaktan alıkoyamadık kendimizi:) O gece bizde Zübüş teyzem vardı.

Pazartesi akşamı Rukiye ile İstiklal Caddesinde buluşup bir cafede dertleştik. Sonra da Salih'in çalıştığı mekana uğradık. Hazır cafede müşteri de yokken Salih bize gitar çaldı,şarkı söyledi ve şiir okudu. Boynuzun kulağı geçtiğine bir kez daha şahit olmak benim açımdan hiç hoş değildi:)

Pazar günü İclal ile Beyoğluna buluştuk,sonrasında da eve gelip yatana kadar ders çalıştık. Birlikte ders çalışmak çok zevkliydi. Ders çalışmaktan zevk alacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu:)

Cumartesi günü yarım gün mesaideydim şirkette. Sonrasında Tuğba,kızı ve Nilüler'i misafir ettik . Akşam üstü ise yine İstiklal'e çıktık. Terkos Han'dan kızlar alışveriş etti, ardından da bir pastanede kahve içtik birlikte. O akşam bizde Nilü'ler ve kayınvalidesi ile kayınpederi vardı.

Cuma günü babam diğer gözünden ameliyat oldu. Akşamleyin onun nazı ile ve damlalarını damlatmak ile geçti:)

Perşembe günü Elmas,Ertan ve Ata kahve içmeye geldiler bize.

Çarşamba akşamı Hilal ,Havva teyze ve Saliha ile Serpil gelmiş annesine gittik. Müc de vardı orda güzel geçti akşamımız.

Salı akşamı Ülkü ve Eyüp ile okey oynamaya gittik. Daha doğrusu zorla götürüldüm. Eee siz misiniz bana zorla iş yaptıran diyerek onları fena bozguna uğrattım elbette:)

Pazartesi gününü hatırlayamadım:)

İşte geçen günlerin özeti:) Bol yorumla kal günlükcağazım:)

2 yorum:

Hamiyet dedi ki...

Tatlıcazım ben yine buralardayım seni zevkle okuyorum bilesin ve sana mutlu, bol gülücüklü bir pazar günü diliyorum. Sevgilerimle şeker...

Hamiyet dedi ki...

Canım babana çok geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versin.