15 Ağustos 2007 Çarşamba

söyleyin...

merhaba! bu sabah güzel bir haber aldım. halam tepki vermiş. kızı meral ablam "anne sesimi duyuyorsan elimi sık demiş" ve 3 kere elini sıkmış meral ablamın. sabırsızlanıyorum hastahaneye gidip halacığım seni seviyorum demek için. duyduğunu bilmek çok güzel ,demek istediğimiz herşeyi diyebilmek de...
halamı en son 24 haziranda yeğenlerimin sünnet düğününde görmüştüm . her zamanki gibi gülümsüyordu. peygamberimizin mütebessim çehresi sünnettir ya , halam bu sünnete hayatı boyunca hep uymuştur. inş. peygamberimiz de halama şefaatçi olur.
her insanı son kes görüyormuş gibi davransak böyle umutlar beklemeyiz, kalbimiz ferah olur. o zaman söylemek istemeyip de söylediklerimizden pişmanlık duymayız,söylemek isteyip de söylemediklerimizden üzüntü yaşamayız. ne güzel olur herkese böyle davranabilsek. kimseyi kırmayız,kimse tarafından kırılmayız.
yaşadığımız pişmanlıkları, tecrübeye dönüştürüp; her daim uyanık yaşamamız dileği ile...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hülya
Ya Şafi, Ya Allah

Canım, halacığın için çok üzüldüm. Rabbim acil şifalar ihsan eylesin. Hayat bu işte, özü imtihan değil mi? Kimi zaman mal ile, kimi zaman sevdiklerimiz ile imtihandayız işte! Bu imtihanı geçebilmek için kopya vermemi istersen, bildiğim bir kopya var. Ama kimi zaman ben de kullanamıyorum, ya unutuyorum ya da nefsime yeniliyorum. O kopya ne mi? "SABIR"

Rabbim sabredenlerden eylesin ve bizleri kaldıramayacağımız yüklerle imtihan etmesin duası ile sevgilerimi sunuyorum...

Adsız dedi ki...

fcools
gecmis olsn

gecmis olsun arkadasim allahtan acil sifa diliyorum halan icin .