5 Şubat 2010 Cuma

Mim: 7 ilginç özelliğim...

Merhaba Bir Güzel Çift bloğunun sahibi sevgili Ayşeciğim beni mimlemiş. Mim konusu blog sahibinin 7 ilginç özelliği. Teşekkür ederim Ayşe,ben mim hastasıyım da:)
1- Ben beni bildim bileli erken kalkmak zorunda biri olarak asla erken kalkmaya alışamam. Evimle işimin aynı caddede olamasına rağmen işe hep geç kalmam:)
2-Tek gözümün görmediği, gözlük merakım yüzünden "inşallah kör olurum" diye dua etmemden dolayı dinlendirici gözlük bari versin diye annemin götürdüğü doktor tarafından 12 yaşımda farkedilmesi:)
3-Giysilerimde renk uyumuna önem vermemem:) ;Kendimi kısıtlamaktan hiç hoşlanmam da:)
4-Bir şeyleri kırdığımda ne kırdığıma bile bakmadan işime devam edip,hiç üzülmemem:) Düştüğümde de tepki vermeden yoluma devam ederim:)
5-Kin ve gurur duygularından uzak olmam:) Özetle yüzsüz olmam:) Mesela bir gün yemekçi teyze ile tartışıyordum aynı anda yemek alıp "kaçar köfte düşüyo" diye sorup yemeğimi alıp yedim:)
6-Basenimin vücuduma göre büyük olması:) Tarlatandan tasarruf ediyorum:) Eski filmlerdeki tarlatanlı elbiselere hep özenmişimdir,Allah başıma verdi:))
7-Up uzun şiirleri sırf yazmaya üşendiğim için ezberliyor olmam:)
Yazdıklarımın ilginç olmasına özen gösterdim. Arkadaşlarıma danıştığımda çok farklı şeyler duydum:) Dedikleri doğruydu ama ilginç değildi. Bazılarından ilham aldım ,bazılarını kendim buldum:)
Benim mimlediklerime gelince Sudamlam,Gelin Ayşem,Zeynep Melike ve Blah blah...

1 yorum:

Hamiyet dedi ki...

Beni gülümsettin kız şeker :)
Sen de hep gül inşallah...